DAG Werkgroep Leuk

Deze werkgroep die de leuke en interessante zaken van het dorp Ottersum onder de aandacht wil brengen (want wij vinden Ottersum ook een LEUK dorp) bestaat uit de volgende vrijwilligers: Heinz Beumeler, Sjef Coopmans, Leon Hermsen, Jos Heijligers, Wil Hendriks, Frans Meeuws.

De werkgroep organiseert activiteiten die het leuke (en interessante )van ons dorp in beeld brengen. Dat is LEUK voor de eigen inwoners maar zeker ook voor velen die ons dorp jaarlijks bezoeken en er vaak enige tijd in de lokale hotel- en B&B-accommodaties of op een van de campings verblijven.

Ottersum is al een heel oud dorp. Kijk maar eens onder het kopje Historie van deze site. Het onderzoeken en beschrijven van de geschiedenis van Ottersum is een van onze activiteiten. Op dit terrein kan heel goed samengewerkt worden met de stichting tot Behoud van Cultureel Erfgoed Ottersum In de praktijk trekken wij volledig samen op. Samen organiseren we de open monumentendagen in ons dorp en de jaarlijkse historische avond.
Het beheer en onderhoud van deze website, eveneens in samenwerking met de stichting, is ook een belangrijke activiteit.

De werkgroep is een van de vier werkgroepen binnen de z.g. Dorps Ambitie Groep (DAG) Ottersum. Wilt u meer weten over deze groep, waar ze voor staat en wat er allemaal in DAG-verband in ons dorp gebeurt, kijk dan eens op www.dagottersum.nl